Snekkermesterne Fritz
Treeandclouds

Hva er Snekkermesterne 2013?

Snekkermesterne 2013 er en spennende og engasjerende snekkerkonkurranse som alle barnehager i vårt nærmiljø har muligheten til å delta i. Konkurransen arrangeres i et samarbeid mellom den lokale byggevarespesialisten Carlsen Fritzøe og lokalavisen i vårt område.

Samarbeid og mestring!

Med denne konkurransen ønsker vi å bidra til å gi barna større mulighet til å utforske og utvikle interessen rundt snekring. Dette som en naturlig del av det å skape noe selv. Konkurransen er basert på at barna skal samarbeide – et samarbeid som skaper stort engasjement, naturlig involvering og høy grad av mestringsfølelse. Konkurransen vil få oppmerksomhet i lokalavisen i vårt område.Konkurransen er enkel å gjennomføre og vil ikke belaste barnehagen økonomisk. Det eneste som kreves er litt hjelp og tilrettelegging fra voksne – og masse entusiasme! Vi deler ut flotte premier til de mest fantasifulle bidragene.

Snekkerkonkurransen går ut på at barna skal samarbeide om å lage en unik fuglekasse, en trebåt eller begge deler. Alt skal baseres på barnas fantasi og en “snekkerpakke” barnehagen mottar fra oss, etter at påmeldingen er registrert. Ønsker man å bruke egne materialer til byggingen, er dette også tillatt.

“Snekkerpakken” består av materialer og verktøy som trengs for å kunne bygge en fuglekasse og/eller en trebåt. En enkel veiledning følger også med.

Vi gleder oss til å se mange spennende bidrag!

Lykke til!

 

Carlsen Fritzøe samarbeider gjerne med lokale leverandører.

“Snekkerpakken” er laget i samarbeid med iVekst. iVekst AS er en moderne vekstbedrift i Larvik som tilbyr varig tilrettelagte arbeidsplasser. Bedriften gir mennesker som har falt utenfor ordinært arbeidsmarked en mulighet til jobb, utvikling og mestring. iVekst leverer produkter og tjenester til næringslivet og det private markedet. Se www.ivekst.no for mer informasjon.

Har dere spørsmål?

Ta kontakt på tlf. 990 04 797 eller send e-post til snekkermesterne@carlsenfritzoe.no